Otázkárna – 10: andělská čísla, staré vzorce, prokrastinace

Jéé, ahoj, ženo krásná!

Představ si – Otázkárna je zpět! Těšíš se? Já moc! Minulý podzim vycházela pravidelně každé pondělí. Nyní vychází každý první pátek v měsíci. 

A tady je nový díl, v pořadí již desátý!

Toto je prostor, kde odpovídám na dotazy, které se často opakují a které mi pokládáte v komentářích, e-mailech či ve zprávách na Instagramu.

Pamatujte prosím, že nemám patent na rozum a veškeré mé odpovědi vychází z vlastních zkušeností, prožitků, domněnek, závěrů, informací…Ale ten správný názor na věc si udělá vždy každý sám, když zapojí nejen rozum, ale i intuici a pocit. Howgh.

Dnes jsme se zaměřili na tato témata: ⤵️

Třeba by se vám v této souvislosti mohlo hodit i pár výkladů, jako odpovědi na vaše otázky (nebo jen jako takové střípky do vaší životní mozaiky) – nezapomínejte, prosím, na to, že se jedná o obecné, kolektivní, výklady, kde reaguji na energii většího počtu lidí:

V této souvislosti jsem minulý rok natočila video, kde jsem toto téma naťukla. Ale samozřejmě, pokud budeme chtít jít do hloubky, je vhodné to např. konzultovat i s odborníkem (jako je psychoterapeut), který vám pomůže klást si ty správné otázky.

Pro hlubší práci s prokrastinací ještě doporučuji zrevidovat si naplnění vlastních potřeb – tj. je moje tělo v pořádku? Potřebuji více odpočívat? Je to, že momentálně místo práce na projektu radši čtu knihu výsledkem prokrastinace nebo se jedná o to, že můj mozek zkrátka potřebuje trochu odpočinku a čtení je vlastně reakce mého nervového systému?

Opět se nám zde noří téma sebe-péče jako prevence. V této souvislosti by se vám mohly hodit následující materiály:

Chceš se zapojit do Otázkárny?

Pokud Tě něco zajímá z témat jako věci mezi nebem a zemí, vysoká citlivost, slow-life, organizace a Kotvičky, tak mi pošli svůj dotaz na e-mail, dolů do komentáře nebo jako zprávu na Instagramu (kontakty najdeš na této stránce). Já se budu moc těšit, co dalšího prozkoumám a do té doby jdu zase objevovat zákoutí světa z pohledu praktična i magična.

Předchozí díly Otázkárny najdeš právě zde.

S láskou a radostí,

  Pokud cítíš, že Ti mohu pomoci a ráda bys se mnou zažila citlivýmagický výklad karet s přesahem, tak neváhej a zarezervuj si termín zde. Bude mi ctí být pro Tebe průvodkyní.

  Každý úplněk mini-výklad, tipy na rituály a magie měsíce s přehledem energií do Tvé e-mailové schránky najdeš tady.

Nová Červená & oranžová meditace na harmonizaci 1. & 2. čakry čeká na Tebe tady.

Lenka Em
Jsem Lenka Em, citlivá maminka 3čátek z hor, co spojuje praktično a magično. Toto je můj hygge Vesmír, kde je vše jak má, a kde je každá žena hvězda. Mé tvoření je protkané citlivostí, radostí, něhou a optimismem. Náměty čerpám z vlastního života a s radostí je předávám dál. Tak ať se líbí! Můj příběh si můžeš můžeš přečíst zde >> Chceš dostávat zdarma mini-výklady a informace o síle úplňku? 
Koukni sem >> . Mé nepřekonatelné organizační vychytávky pro všechny zaneprázdněné maminky, které si chtějí konečně dopřát nějaký čas pro sebe, najdeš tady >> .
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

  • MĚSÍČNÍK: magie Měsíce, rituály a mini-výklady

  • VÝKLADY: Týden plný kouzel

  • MEDITACE: Zklidňující
  • MEDITACE: Červená & oranžová

  • MEDITACE: Čas pro sebe

  • E-KNIHA: Odhal Tajemství

  • VYCHYTÁVKY: pozvi radost do života

  • Kotvíte nejvíce tady:
  • Tohle je na Kotvičkách nového:
  • Kategorie
  • Zakotvěte na Instagramu…
  • Kotvím i na Youtube…
  • Pozvěte si radost do (d)uší – Apple:
  • Pozvěte si radost do (d)uší – Spotify